Releasefest för En enda risk


_20160901_212546Något jag saknade när jag bodde i Falun var att kunna gå på bokreleaser, som ju oftast hålls i Stockholm (känns det som när man inte bor i Stockholm). Men nu är jag ju tillbaka i huvudstaden och var idag på Simona Ahrnstedts bokrelease för En enda risk som är Simonas 6:e bok, och den 3:e i nutidstrilogin. En enda risk är, enligt författaren själv, hennes bästa bok hittills, så det ska bli spännande att läsa den. Lite blir det i utbildningssyfte också, eftersom jag håller på att skriva en bok i romancegenren tillsammans med min kollega Susanne Ahlenius. Visserligen har Susanne och jag gått kurs i att skriva romance och då var Simona kursledare men det är flera år sedan nu, och i den vevan skulle Simonas 3:e bok just släppas, ”De skandalösa”.

_20160901_212409

Utöver att vara en väldigt duktig författare är Simona även en väldigt duktig talare; avslappnat och kul tal, och allt kändes väldigt proffsigt. En trevlig kväll helt enkelt!

DSC_1452

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Releasefest för En enda risk

  1. MarveW skriver:

    Vilken dröm – att få gå på boksläpp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s