Sagt om Flickvänskontraktet

Jag är helt överväldigad över allt fina omdömen jag fått om Flickvänskontraktet! Här är ett urval:

Tack Anna Keiler för att du förgyllt hela helgen med din välskrivna o gulliga bok. Jag har knappt velat umgås med familjen, bara smitit undan för att få lyssna vidare. Nu får du sätta fart med 2:an tack.

Jag är kär i den här boken! 😍 Så smart uppbyggd, med mängder av oväntade trådar som snyggt knyts ihop. Anna har fått mig att gå runt med ett fläskigt flin i nyllet timme efter timme. Det är missförstånd, ilska, svartsjuka och släkttjafs, men också vänskap och förälskelsepirr av rang. Tips från coachen: läs!

En riktigt härlig feelgood som gör att man verkligen blir sugen på att åka till Medelhavet.

Vilken härlig liten feelgood-pärla! Måste verkligen tipsa om denna!

Verkligen feelgood, uppskattade verkligen boken.

En av de bättre böckerna jag lyssnat på på länge … supertack, hoppas på fler.

Vilken underbar bok! Jag både skrattade och grät av boken.

Annons