Sagt om Nyckeln till det förflutna

”Keiler skriver en lättillgänglig prosa, rak och framåtdrivande såväl i beskrivningar som i dialog. En av de mer intressanta personerna på Ekeby är familjens gamla mormor, Agnes. Hon är lika envis som gåtfull, men ingen tar hennes spökhistorier på allvar. Förutom Jessica som placerats i hennes mördade systers rum. Där händer mycket konstigt. Gardinerna fladdrar. Kylan tränger på. Saker flyttas fram. Som om någon försökte säga något viktigt. Här, mitt i övernaturligheterna, lyckas Keiler forma en intressant relation mellan Jessica och Agnes, men också mellan dåtid och nutid.”

                                                                                                    /Falukuriren

”Nyckeln till det förflutna är en bok man lätt sträckläser, du sugs helt enkelt in i de olika handlingsspåren och vill veta hur det går. Hästinslagen är roliga för oss som själva är i sporten, men man behöver absolut inte vara hästmänniska för att ta till sig historien.”

                                                                                                   /Hästmagasinet Hippson

”Jag gillar berättelser med gamla hus och människor som ruvar på hemligheter. Gillar hur det förflutna vävs ihop med nutid. Älskar när övernaturliga inslag och andeväsen finns med i berättelser och ger en extra dimension till upplevelsen. Här finns alla de rätta ingredienserna. Kärlek, hämnd, hemligheter, svek och hat. Men det är ändå en mysig bok. En mysrysare. En mycket spännande mysrysare.”

                                                                                                 /Anneli 

”Boken är så spännande att jag har svårt att lägga den ifrån mig. Jag njuter inte minst av Annas språkbehandling – god och välformulerad svenska.”

                                                                                                /Birgitta 

”En helt underbar berättelse där författaren väver ihop nutid med det förflutna på ett bra och spännande sätt. Redan från första kapitlet fanns det något som gjorde att jag ville läsa vidare, ville veta. Att det sedan blandades med lite romantik och lite övernaturliga inslag gjorde storyn ännu bättre. Jag kan varmt rekommendera den här boken.”

                                                                                               /Ann 

”Det här är en väldigt spännande och underhållande bok! Man sugs in i berättelsen från den första sidan och den spirande romansen mellan Jakob och Jessica tillför handlingen det där lilla extra. Hela gåtan med de oförklarliga sakerna som sker håller läsaren på sträckbänken in i det sista.”

                                                                                               / Eva-Lisa

”Vilken bra bok Anna!! Skynda dig att skriva en till nu.”

                                                                                               /Jennie 

”Vilken underbar bok du skrivit! Nu väntar jag på nästa.”

                                                                                              /Caroline 

”Underbar bok med bra blandning av kärlek, spänning och mystik. En bok du gärna sträckläser. Miljö och karaktärer är lagom detaljerade för att du skall få en bra känsla för individerna. Jag rekommenderar att ni läser denna bok och myser lite.”

                                                                                             /Lars 

”Mysteriet är spännande och lite läskigt och man vill att Jessica ska finna sanningen. Och så är det alltid trevligt med lite romantik också!”

                                                                                            /Charlotte 

”Gillade storyn, gillade att läsa boken och kommer definitivt att läsa Annas nästa bok som jag vet att hon skriver på. Bra flyt, lättläst och såklart lite kärlek, men kryddat med spänning och mysterium oxå. Perfekt blandning! Namnet är klockrent dessutom.”

                                                                                           /Sue

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s