Flickvänskontraktet

Flickvänskontraktet är en romantisk komedi som utspelar sig i Stockholm och Aten. Den är utgiven av Lind & Co. Ljudboken och e-boken släpptes i augusti 2019 och pocketen släpptes i februari 2020. Flickvänskontraktet är del 1 av 2 om Micke och Frida.  Del 2 heter Bröllopsavtalet.

Flickvänskontraktet blev nominerad i Storytel Awards i kategorin bästa roman, i hård konkurrens med många andra fantastiska böcker. Flickvänskontraktet kom på 2:a plats i kategorin roman i Nextorys Stora E-bokspriset 2020.

TACK alla ni som har läst och lyssnat på boken! ❤️

Handling:

Frida är arbetslös och dumpad av pojkvännen och i desperat behov av ett nytt jobb. På ett bröllop i Stockholms skärgård träffar hon sin brors barndomsvän Micke som hon en gång var hemligt förälskad i. Micke erbjuder Frida ett jobb med väldigt udda premisser – att spela hans flickvän på en resa till Grekland med hans hemska släkt. Men Micke är en beryktad casanova och Fridas bror varnar henne. Trots det blir hon nyfiken och hon har inget att förlora. Säkert är ryktet överdrivet och kanske är Mickes släkt inte så hemsk som han påstår?

Annons