Valde skrivtid före bio

IMG_20160825_195244

Känner mig stolt som valde att stanna hemma och skriva istället för att gå på bio med resten av familjen som just nu ser en film som jag också vill se; Jason Bourne. Nåväl, den kan jag ju se någon annan gång men skrivtid måste man vara rädd om, man vet aldrig när den dyker upp igen!

Jag började min skrivtid med att skriva på avtalet med Ariton förlag om novellen Stjärnklart som ska vara med i novellantologin Över en vinterfika. Men det gick ju ganska snabbt så nu är det mycket skrivtid som gäller. Fast jag har rädd för att den till stor del kommer gå åt att läsa igenom ett väldigt försummat manus…

Vad gör ni ikväll?

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Valde skrivtid före bio

 1. Pia Widlund skriver:

  I torsdags dansade jag!!!!

 2. Katarina skriver:

  Det var riktigt strongt gjort. Jag har inte varit på bio på evigheter men när Kvinnan på tåget kommer ska jag banne mig gå på bio igen.
  Härligt med nytt avtal med! Grattis!

  • Anna Keiler skriver:

   Ja Kvinnan på tåget vill jag också se! Hoppas filmen är lika bra som boken! Tack, ja det är ju ”bara” en novell men ändå 🙂

 3. Svårt det där med prioriteringar men i de där stunderna när man verkar hinna med allt är det sååå värt det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s