Kul att signera böcker igen :-)

Det var ett tag sedan jag var iväg på någon boksignering men idag var det dags. Jag var med som utställare på Hästens Dag på Stall Sandö på Värmdö och ett antal böcker hittade nya läsare. Utöver mässan var det också hästuppvisningar av olika slag; westernridning, ras-parad, ponnygalopp och damsadelridning bland annat. Konferencier var i vanlig ordning Rikard Olsson. En trevlig dag som även bjöd på lite regn, men som tur var hade jag ett tält med mig. Regn och böcker är ingen bra combo!

14203230_596945900485329_8585141860815416477_n

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kul att signera böcker igen :-)

  1. Katarina skriver:

    Snart har du en bok till till samlingen! 🙂 Kul med en lyckad dag, men oj vilken lervälling bakom dig. Proffsigt med tält 🙂

    • Anna Keiler skriver:

      Det var inte lika lerigt som det ser ut på bilden, slänten var lerig för de har just gjort klart en ridbana som är ovanför slänten (invigning av banan idag) så de hade dränerat å grejat där. Ja snart en bok till att sälja 🙂 (Därmed inte sagt att det är lätt att sälja böcker…) 😉 Tältet lånade jag av pappa som har köpt nytt sen det förra tältet han hade blåste sönder förra gången jag lånade tält!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s