Min novell har blivit antagen!

I slutet av maj skickade jag in min novell Stjärnklart till Ariton förlag. Idag fick jag det glädjande beskedet att Stjärnklart är en av ca 30 noveller som kommer med i Ariton förlags novellantologi Över en vinterfika. Konkurrensen var hård, hela 152 bidrag fick förlaget in, så det känns såklart jättekul att vara en av dem som kom med.

Temat på antologin Över en vinterfika är livsföränring (förutom vinter och fika såklart). Ett väldigt öppet tema alltså, som jag skrev om i det här inlägget. Min novell utspelar sig i en hemsk snöstorm dagen före julafton. Och snöstorm är ju inget man vill tänka på så här på sommaren, så mer exakt vad den handlar om berättar jag inte just nu.

Över en vinterfika kommer ut i december :-).

Nu ska jag fira att min novell blev antagen med en kopp te och en av cupcakesen som blev över från sonens 12-årskalas igår.

13920685_10154568779979156_1194004987787911635_n

Trevlig kväll önskar jag er 🙂

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Min novell har blivit antagen!

 1. Katarina skriver:

  Hurra vad roligt!! Grattis!

 2. Anna Keiler skriver:

  Tack vännen. Roligt att du gillade den 🙂

 3. Vad roligt! Stort grattis 🙂

 4. Anna Keiler skriver:

  Tack snälla Anna!

 5. minna ulin skriver:

  Kul, men säkerligen välförtjänt – grattis!

 6. annahelgesson skriver:

  Vad rolig att det gick hela vägen för dig Anna! Stort grattis!

 7. Pia Widlund skriver:

  Va kul grattis!

 8. anethebergendahl skriver:

  Jag får gratulera dig.Det är alltid kul att glädjas med andras framgångar. Tyvärr kom inte min novell med men nästa gång kanske ”Över en vårfika” Jag följer din blogg med stort intresse. Kika gärna in hos min blogg också som är nystartad juli månad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s