En novell om precis vad som helst…

Försöker producera en novell till Aritons novellantologi Över en vinterfika. Deadline är 30 maj och jag tänkte det kunde vara kul att skicka in en, eftersom jag har en novell med i Över en höstfika. I och för sig är det långt ifrån säkert att novellen man skickar in kommer med, då förlaget redan har fått in många bidrag vad jag förstår. Temat för antologin är ”livsförändring” och det kan ju innefatta i princip vad som helst, vilket ger oändligt många valmöjligheter vad gäller genre, handling osv. Och det gör det faktiskt svårt för jag har hur många idéer som helst och det gäller att välja en. Det enda som är säkert är att novellen ska utspela sig på vintern och innehålla en fika (obviously) och att 18000 tecken är max. Deadline närmar sig, men jag jobbar bäst under press så jag vet att jag kommer hinna om jag vill. Jag har i och för sig nästan skrivit klart en novell, håller bara på att finputsa lite. Och egentligen har jag ytterligare en nästan färdigskriven novell som kan passa in på temat, dock i en heeelt annan genre. Och ungefär hundra idéer till så vad ska man välja? Tror jag får sova på saken… Godnatt!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till En novell om precis vad som helst…

 1. Katarina skriver:

  varför inte göra en egen antologi med dina noveller och ge ut? och behålla hela kakan själv. Då får dina fans en hel bok med Anna-noveller, så mycket bättre än bara en bland en massa andra 🙂

 2. Anna Keiler skriver:

  Kati, du är så klok! Det har jag aldrig tänkt på men det var en bra idé! 🙂

 3. Eva-Lisa skriver:

  Håller med Kati! Skriv en egen novellsamling istället för att delta i en antologi. Då kan du välja tema själv och göra som du känner blir bäst 🙂

 4. Anna Keiler skriver:

  Ja det är sant. Ni har rätt. Jag kanske gör det men då måste man ju skriva så himla många noveller innan det blir nåt 😉 Jag håller ju på och duttar med noveller för att jag har begränsat med tid och vill se snabba resultat. Men jag ska absolut överväga det! Tack för pepp.

 5. Pingback: Min novell har blivit antagen! | Anna Keiler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s