Titelproblem

Det här med att sätta titlar på romaner/noveller, varför är det så lätt ibland och svårt andra gånger? Vissa är så självklara att man inte behöver fundera en sekund ens. Andra är inte lika lätta. Nu har jag skrivit klart en novell som jag tänkte skicka in som bidrag till Ariton förlags uttagning till ”Över en vårfika”. Jag är jättenöjd med novellen (har jobbat rätt mycket med den). Men nu saknas det en titel innan jag kan skicka in den. Jag har inte ens några alternativ 😦 Får nog sova på saken och hoppas att jag plötsligen får en snilleblixt.

Översättningen av Nyckeln till det förflutna har kommit av sig lite eftersom jag vill få iväg novellen före deadline. I och för sig är det några veckor kvar till deadline men jag vill kunna ”bocka av” den från min to-do-lista. Jag hade tänkt översätta lite på bussen till och från jobbet men jag var såååå hiiimla tröööött så jag orkade inte. Är inte van vid att gå upp så tidigt och inte heller van att jobba efter semestern. Nåväl, snart är man inne i ekorrhjulet igen.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Titelproblem

  1. MarveW skriver:

    Ibland är titeln verkligen svår att knäcka. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s