Konstiga boktitlar

Jag klurade länge på min boktitel, och velade mellan några stycken in i det sista, innan jag slutligen bestämde mig för Nyckeln till det förflutna. Ibland är jag fortfarande osäker på om jag valde rätt titel, trots att boken är tryckt. Och ibland får jag kalla fötter och undrar om innehållet verkligen håller. Men då räcker det med att titta på de här bilderna, så inser jag att det kunde ha varit värre!

London och Kreta sommar 2012 092

 

 

 

 

 

 

London och Kreta sommar 2012 093

 

 

 

 

 

 

Jisses, om böcker med så gräsliga omslag och skrattretande titlar (som verkligen får en att fundera över innehållet)  har blivit utgivna så har jag nog inget att skämmas för. Bilderna är tagna i ett skyltfönster till en bokaffär i London.

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Konstiga boktitlar

  1. Mia skriver:

    Tvivla inte på titeln utan tänk på den mer positivt i stället för jag tänker mig att man kan ifrågasätta allt. Men att det egentligen är onödigt. Dessutom tycker jag titeln låter spännande.

  2. Anna Keiler skriver:

    Tack för pepp. Ja man kan ifrågasätta allt. Men du har rätt, jag ska inte göra det. Nu är det inget som går att ändra i alla fall! Bra att titeln låter spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s