Nedräkning

Två veckor kvar till release. Jag befinner mig i något sorts vaccum eller bubbla. Efter skrivandet och före boksläppet. Faktiskt har jag ägnat så pass lite tid åt att att tänka på boken, att innehållet börjar bli lite diffust för mig. Vilket det såklart inte är, jag kan varenda formulering utantill. Samtidigt så känns det som om boken inte handlar om någonting direkt. Ibland känns det inte ens som om jag har skrivit någon bok. Det låter säkert jättekonstigt alltihop. Men såklart blir det mer verkligt när jag får boken i min hand.

Medan många av er säkert skriver i NaNoWriMo just nu, så ägnar jag mig mer åt läsning. Håller på med Eva-Lisa Dezmins spännande bok Lex Limbo, och (jag citerar Star Wars:) ”I have a bad feeling about this!”

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Nedräkning

 1. Habowoodfrun skriver:

  Jag förstår att det måste kännas konstigt. Lite som när man väntade barn, man visste att man skulle bli förälder men ändå kunde man inte föreställa sig HUR det skulle bli.
  Kul är det i alla fall!

  • Anna Keiler skriver:

   Lite så är det. Jag drog mer liknelsen mellan att någon dör och man väntar på begravningen innan man kan släppa det och tänka på nåt annat. Men riktigt så deppig kanske man inte ska vara. Så din parallell är bättre, Det ÄR kul och INTE det minsta läskigt, det måste jag intala mig.

 2. Rose Marie Bouw skriver:

  Det är en skum gråzon det där. 🙂

 3. Mia Skrifver skriver:

  Ja overlighetskänslan både innan, under och efter är rätt påtaglig. Men det är sant i alla fall!

 4. Eva-Lisa skriver:

  Hehehe, den känslan kan vara helt rätt 🙂
  Och snart får jag läsa din bok med!

 5. Carola skriver:

  Du sätter ord på något jag själv känner inför mitt första manus även om det inte är antaget av ett förlag, och ännu mindre i form av en bok som din. Har jag verkligen skrivit ett manus? Innehåller det någonting? Verkligen konstiga känslor men jag ser sååå fram emot att få läsa din bok. Det tråkiga är att jobbet hindrar mig från att komma på din release. SKIT säger jag rent ut sagt! Jag såg fram emot att få vara med om din release men nu är det som det är. Jag önskar dig en fantastisk minnesvärd releasekväll och en hållbar penna för alla signeringar :). Kram och lycka till!

  • Anna Keiler skriver:

   Det var ju synd Carola, men jag förstår att du inte kan komma, det är ju en bit till Stockholm för dig. Tack för att du ”håller en penna”.
   Du har ju inte bara skrivit ett manus, utan nästan två va? Eller är du inne på det tredje nu? Jag säger det igen; rappa på och skriv klart så jag får läsa din trilogi!!

   • Carola skriver:

    Skickade ett mail igår till ett av förlagen som inte har svarat. Får kramp i magen varje gång det plingar till i telefonen när det dimper ner ett mail :). Helt plötsligt är det så skrämmande om det kan bli verklighet. Fixar jag att skriva resten då? Försöker skaka det av mig och tänka att klarar ni andra det så gör väl jag ;).

   • Anna Keiler skriver:

    Jag vet. Först väntar man på svar från förlag och har ont i magen över det, och funderar på vad som händer om man blir refuserad av alla. Nu när det blir verklighet med utgivning för mig så har jag ont i magen för det också! Vad f-n ska folk tycka om boken, tänk om alla tycker den är värdelös…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s