Nytt manus, nya möjligheter

Inte för att manuset är nytt egentligen. Mer nytt på så sätt att jag fortfarande är i början av det. Men det beror på att jag inte har skrivit så mycket på det på sista tiden, eftersom det har varit så mycket kring boken som nu blir utgiven.

Och ibland får man ju den där känslan ”tänk om storyn inte håller” och så sitter jag här och ägnar timme efter timme åt att skriva ner något som inte blir någonting. Men när jag berättade för min man om vad manus 2 handlar om, så blev han eld och lågor och tyckte att det lät jättespännande. Så, med lite pep-talk från honom sitter jag nu och skriver på manus 2 och om jag hade varit med i NaNoWriMo så hade jag uppnått dagskvoten för idag. Och vet ni vad, jag tror faktiskt att jag gillar den här berättelsen mer, ju mer jag skriver på den.

Hoppas att ni alla har haft en trevlig och produktiv helg!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Nytt manus, nya möjligheter

 1. Förstår precis… Brukar försöka fråga mig själv då om jag skulle ha tyckt att storyn var intressant och svara då (så objektivt jag kan) att jo… jag skulle ändå gilla storyn. Och det är alltid bra att höra med någon annan förstås 🙂

  • Anna Keiler skriver:

   Ja en förutsättning är ju att man gillar storyn själv, eftersom man ägnar så mycket tid åt den. Helt rätt, alltid bra att få en second opinion från någon annan!

 2. nathaliesjogren skriver:

  Det låter kul. Lycka till med nanowrimo och skrivandet i allmänhet. Skulle du vilja vara gästbloggare hos mig/bli intervjuad av mig? Maila mig på i-natten@hotmail.com om du är intresserad. 🙂

 3. Kati skriver:

  Härligt att du redan kastat dig in i nästa berättelse! Sådär känner nog alla då och då. Man får lite på sin magkänsla då kanske.

 4. Carola skriver:

  Härligt att du har hittat något nytt som du börjar tro på. Heja dig :)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s