Ägnar kvällen åt research

Jag brukar tycka att research är ett nödvändigt ont. Jag lägger hellre tid på att skriva än att researcha. Men kvällens research ser jag verkligen fram emot. Jag ska nämligen gå på en guidad spökvandring i Gamla Stan i Stockholm, där mitt nya manus utspelar sig. Jag övervägde att ta med anteckningsblock, men nu har jag slopat den idén. Lite jobbigt att gå runt på kullerstenarna och anteckna. Istället är jag utrustad med kamera och ett förhoppningsvis gott minne. Och om minnet trots allt sviker får jag väl gå en spökvandring längre fram – med anteckningsblock!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Ägnar kvällen åt research

 1. Mia Skrifver skriver:

  En sån har jag länge tänkt att jag gärna skulle gå. Hoppas din research ger rik utdelning.

 2. Manuskt skriver:

  Men, jag hade en kommentar här som måste ha fallit bort. Hur som helst så var jag intresserad av att höra om spökvandringen var bra, och nu fick jag ju veta det 🙂 Jag vill gärna gå den någon gång.

 3. Eva-Lisa skriver:

  Att ta bilder tror jag kan vara mer praktiskt ibland än att anteckna ibland, en bild säger ju (trots allt) mer än tusen ord. Och jag tror att själva känslan, som lukter etc går att komma ihåg ändå. Annars får du göra som du tänkt. Gå en vända till med anteckningsblock sen 🙂

 4. Peter Fahlén skriver:

  Det där låter ju som en jäkligt trevlig research-kväll! .-)

 5. Katarina skriver:

  Ja, vad kul!! Något sådant skulle jag med vilja gå på, hehe. Är det nya manuset en spökhistoria?

 6. Susanne Ahlenius skriver:

  Skönt att kunna göra sina efterforskningar på hemmaplan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s