Stockholm Ghost Walk

Ghost walk 16Gårdagens research var toppen och jag fick många idéer till manuset. Jag kan varmt rekommendera Stockholm Ghost Walk även om man inte gör research för en roman. Min familj var med och alla tyckte det var jättespännande och guiden levde sig verkligen in i sin roll. Kvällen slutade i totalt mörker och gallskrik från många deltagare. Mer säger jag inte … Men här är några bilder i alla fall!

Ghost walk 021Ghost walk 014 Ghost walk 009 Ghost walk 011

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Stockholm Ghost Walk

 1. Mia Skrifver skriver:

  Det där ska jag nog. Bara den första bilden gör ju mig hur ivrig som helst. Vad kul att din research kändes rätt och avslutades med skrik. Skrek du själv?

  • Anna Keiler skriver:

   Det blir nog ännu mer effektfullt om man går på hösten när det är mörkt på kvällarna. Nu var det ju ljust ute när vi gick vandringen. Nej, jag skrek inte, var mer förstenad av fasa 😉 Mina barn skrek!

 2. Elina skriver:

  Tack för tipset! Det här ska jag testa nästa gång jag tar mig till huvudstaden.

 3. Eva-Lisa skriver:

  Den får jag ta och testa någon gång. Verkar ju hur spännande och kul som helst! 🙂

 4. minnaulin skriver:

  Vad heter han som höll i det? Jag har varit på en spökvandring för en massa år sedan, men den var i tunnelbanan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s