7/10

Nej, 7/10 är inget magiskt datum. Inte ett datum alls faktiskt. Utan det står för att 7 förlag av de 10 som jag skickat till har tackat nej till mitt manus.

Jag vet att det är ett nålsöga och att konkurrensen är stenhård. Och även att det gäller att ha rätt tajming. Och inte minst att man skickat till rätt förlag. Jag valde ut tio som jag trodde skulle passa mitt manus, och tre av dem har ju faktiskt inte svarat ännu. Och ett av dessa tre är det jag helst skulle vilja bli utgiven på. Så det finns ännu hopp, och jag tänker inte hänga läpp över några refuseringar. (Jag försöker i alla fall intala mig själv att jag inte alls blir ledsen över refuseringar.)

Istället ska jag börja kolla upp mer i detalj hur man går tillväga med egenutgivning, och där har jag tur för min vän, granne och skrivarkompis Susanne Ahlenius är en outsinlig källa av information på detta område och jag hoppas att hon vill dela med sig lite 🙂 .  Det kanske är fler av mina bloggläsare som har stenkoll på egenutgivning? Dela gärna med er av tips och erfarenheter i så fall! När (om?) sista refuseringen kommer tänker jag ligga i startgroparna för egenutgivning.

Ha en trevlig helg kära bloggläsare!

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 7/10

  1. Elina skriver:

    Det är klart att man ska bli ledsen för refuseringar. Jag skulle bli riktigt ledsen och besviken. Jag håller tummarna för att någon av de andra förlagen visar intresse.

    • Anna Keiler skriver:

      Tack Elina 🙂 Ja det är tyvärr oundvikligt att man blir besviken för refuseringar. Man ska inte ta det personligt, men det är svårt att inte göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s