Skriva

Så låg den i brevlådan igen. Tidningen Skriva. Detta nummer handlar bland annat om att skriva fantasy, en genre som jag hittills bara touchat vid. Det ska bli spännande att vidga vyerna lite. Så nu blir det en skinkmacka och Skriva.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Skriva

 1. Carola skriver:

  Hmm, kanske jag ska våga mig på att köpa den. Jag har inte gillat den hittills och skeptisk som jag är tror jag mig redan veta vilka tipsen är kring fantasy. Njaej jag ska nog inte vara så fördomsfull :-). Troligen kommer den till pressbyrån nästa vecka. Ska snegla i den då.

 2. annejons skriver:

  Åh vad roligt! Jag har inte fått den ännu, hoppas den kommer till mig i morgon då! Längtar längtar!

 3. Kati skriver:

  Själv har jag gett upp om den där tidningen. Men du påminde mig om att jag ska kolla efter en annan tidning i e.m.:))

  • Anna Keiler skriver:

   Mmm den var bättre i början, eller så var det för att jag var ”nybörjare” då. Vad är det för todning? En annan skrivartidning?

 4. Elina skriver:

  Jag känner mig lite tveksam till tidningen Skriva, kan tycka att tipsen är lite väl ytliga. Jag tycker att det ger mer att läsa andra bloggare; här omsätts ju tipsen i praktik och kör man fast får man hjälp och pepp av andra. (Trots min skepsis brukar jag bläddra igenom varje nummer – gratis på bibblan)

 5. Anna Keiler skriver:

  Jag håller med dig Elina! I takt med att jag blir säkrare som författare, så märker jag att tidningen är rätt ytlig, numera behöver man mer djupgående tips och råd, vilket man kan få av andra bloggares erfarenheter. Jag tror inte jag kommer förnya min prenumeration sen när den går ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s