Back on track

Det var ett tag sedan jag skrev något här på bloggen. Det har varit mycket fokus på annat som tagit all min energi, bland annat att lägga ner min inredningsbutik som inte var lönsam, och att söka jobb (där man får lön!) Man kanske tror att det går snabbt att lägga ner en butik, det är väl bara packa ner osålda varor i kartonger och låsa dörren eller? Nej, det visade sig vara mycket mer krångel med att lägga ner butiken än det var att starta den. Och alla som har sökt jobb vet hur mycket tid och energi det tar, och hur musten går ur en när man får svaret ”Tack för din ansökan men tyvärr …” gång på gång. Det känns precis som ”Tack för ditt manus men tyvärr …”

Nu har i alla fall allt löst sig på jobbfronten, och energin börjar så sakteliga komma tillbaka. Så nu ska jag ta tag i mitt åsidosatta manus igen. Jag kommer knappt ihåg vad jag skrivit eller vad jag hade tänkt skriva, så det är nästan som att börja om från början. Men bara energin och lusten finns så ska det nog gå framåt.

En annan sak som blivit försummad är att vara ute på signeringar. När livet känns tungt och motigt i övrigt så känner man inte för att vara ute bland folk och försöka övertala dem att köpa min bok. Man måste kunna ge 200 procent av sig själv på en signering, för då kanske man säljer 10 böcker. Det tar på energin och har man ingen energi så…

Men nu har jag faktiskt bokat in en signering. Och den här gången tänkte jag ”gräva där jag står”, som det så fint heter. Ni som har läst Nyckeln till det förflutna vet att den utspelar sig på en hästgård i Falun. Så jag har tänkt lite utanför boxen och har bokat in att vara med på hopptävlingarna på Falu Ridklubb i helgen. Utan häst och med böcker. Även om Nyckeln till det förflutna inte är en renodlad hästbok så tror jag att det kan vara rätt målgrupp som befinner sig på ridanläggningen i helgen. Wish me luck 🙂 Efter den här svackan behöver jag allt pepp jag kan få.

Kram Anna

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Back on track

 1. Elina skriver:

  Vad trist när det inte går som man tänkt sig, men jag är glad över att det vänt på jobbfronten. Lycka på nya jobbet och lycka till med signeringarna!

 2. Anna Keiler skriver:

  Tack snälla Elina! Ja det är trist när det inte går som man tänkt sig. Men jag försöker tänka att det finns en mening med allt, även om man inte förstår vad meningen är just då. Och hur som helst är jag en erfarenhet rikare 🙂

 3. Manuskt skriver:

  Lycka till, och grattis till jobbet! Tycker det låter helt rätt med hästpublik. Det är roligt med hästdetaljerna när man själv har ridit.

 4. Emma skriver:

  Skönt att det börjar lösa sig och grattis till nytt jobb! Lycka till i helgen!

 5. Eva-Lisa skriver:

  Synd på alla svackor, men vad skönt att det löst sig nu! 🙂
  Jag tror också att hästintresserade är rätt målgrupp för boken, samt att de som bor på orten där boken utspelar sig, säkert också blir nyfikna på den.
  Stort lycka till på signeringen! 🙂

 6. Kati skriver:

  Instämmer med Eva Lisa, både hästpublik och lokalanknytning är ju perfekt. Lycka till med jobb och signering. :))

 7. minna ulin skriver:

  Hästevenemang blir ju toppen, vilken bra idé.

 8. Linda Hedberg skriver:

  Heja Anna! Håller tummarna för många böcker sålda och att du hittar tillbaka till skrivlusten, famlar själv hjälplöst efter min just nu efter ett års skrivtystnad.

  Så tråkigt att höra att du lagt ner din butik, jag som tänkt besöka den nästa gång jag var hos mannen i Falun. Lycka till med nya jobbet!

  • Anna Keiler skriver:

   Tack Linda! Hoppas att du också hittar skrivlusten. Det går ju upp och ner det där. Hör av dig när du har vägarna till Falun, det vore superkul att ses! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s