Bokmässan Dalarna

WP_20150321_16_15_59_ProIdag gick Dalarnas första bokmässa av stapeln i Falun. Nära och bra för min del eftersom jag bor i Falun. Sålde fem böcker också, precis så att det täckte kostnaden för att delta i bokmässan.

 

 

 

WP_20150321_16_38_57_Pro

 

Björn Ranelid var mässans dragplåster och höll en timme långt föredrag som jag inte kunde gå på eftersom jag stod i min monter. Däremot stannade han till i min monter flera gånger, men jag får ju lov att erkänna att det var godisskålen som drog och inte min bok 😉

Här kan ni se ett inslag från SVT Gävle Dala där Frida Andersson Johansson intervjuas. http://www.svt.se/nyheter/regionalt/gavledala/dalarnas-forsta-bokmassa

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Bokmässan Dalarna

 1. Vad roligt! Verkar ha varit en lyckad mässa 🙂

 2. Emma skriver:

  Det var kul att träffa dig igen! Björns föredrag verkade väldigt uppskattat, borde gått och lyssnat tänker jag såhär efteråt 🙂

 3. Manuskt skriver:

  Och snygga naglar har du! Roligt att ses. Ha det riktigt fint och lycka till med allt. Kram.

 4. Pia Widlund skriver:

  Verkar vara en stor mässa, många har varit där!

 5. Vilket dragplåster ni hade på mässan. Jag tror att Björn bara är blyg. Han sneglade säkert hela tiden på din bok men vågade inte … 😉 Personligen tycker jag små mässor kan vara minst lika givande som stora ”spektakel” där man tenderar att bli en liten myra i stacken. Kram från Bosse bloggvandrare.

  • Anna Keiler skriver:

   Ja så var det nog, Björn var nog bara blyg. Han har säkert beställt min bok på Adlibris istället 😉 Absolut, små bokmässor kan vara nog så givande, man försvinner i alla fall inte i mängden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s