Jag fick ett brev

Från ett förlag. En refusering, tänkte jag. Men det var det inte, utan ett trevligt brev om att förlaget i fråga tagit emot mitt manus och återkommer när de läst det. Väntan fortsätter alltså ett tag till…

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Jag fick ett brev

 1. Charlotte C skriver:

  Vad trevligt med ett förlag som återkopplar! Håller tummarna!

  • Anna Keiler skriver:

   Ja visst var det trevligt. Och ovanligt! Jag kan i och för sig tycka att alla förlag borde skicka sådana brev, jag menar så mycket tid som författarna lägger på sina manus så kan de väl vara värda ett litet bekräftelsebrev :-). Dessutom: vad är ett förlag utan författare som skickar in manus?
   Tack för att du håller tummarna!

 2. Katarina skriver:

  Åhh, vad spännande. Hoppas de läser snabbt!

 3. Katarina skriver:

  Håller tummarna!

 4. Ett förlag som förstått vikten av att vårda sitt varumärke! För författare är också läsare …

 5. Anna Keiler skriver:

  Tack Kati, det hoppas jag också :-).

 6. minnaulin skriver:

  Är det samma trevliga förlag som skickade (två) brev till mig? Eller finns det alltså fler 😉

 7. Carola skriver:

  Då håller jag tummarna för dig att du både får ett snabbt och positivt svar. Wuhuu vad spännande!

 8. Katarina skriver:

  Jag har bara fått ett sånt brev jag med, så det kanske är samma förlag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s