Skrivarhelg

PåskliljaDen här helgen åker jag med familjen till stugan i Dalarna, in the middle of nowhere. Förutom att äta påskmat tänker jag se till att få ett antal skrivtimmar, så att jag kommer igång ordentligt med nytt manus. Vad ska ni göra?

Skrivarstugan :-)

Skrivarstugan 🙂

 

 

Jag önskar alla en GLAD PÅSK! 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Skrivarhelg

  1. Katarina skriver:

    glad påsk du med! jag ska skriva loss jag med. 😛 hoppas du får en skön skrivarhelg. 🙂

  2. Manuskt skriver:

    Hej, vad kul att du skriver om Dalarna! Det gjorde jag också i mitt första manus, som utspelar sig i Borlänge / Hedemoratrakten. Verkar vara förvånansvärt få böcker som utspelar sig i Dalarna tycker jag. I mitt nuvarande håller jag mig däremot i en villaförort till Stockholm, som så många andra, även om jag inte har sett att någon har skrivit om just den här förorten.

  3. Anna Keiler skriver:

    Vad roligt att ditt manus också utspelar sig i Dalarna, för som du säger känns det inte som det är så många böcker som gör det. Är din bok utgiven?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s