200 sidor!

Firar att jag har skrivit 200 sidor på min bok! Nu är det bara resten kvar 🙂

Jag började skriva i juli 2011. Sen hade jag ett litet stillestånd i december och januari. Men efter en väldigt inspirerande författarkurs i London med trevliga likasinnade, så känner jag väldigt taggad. I slutet av mars ska manuset vara klart!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till 200 sidor!

 1. minnaulin skriver:

  Nu har jag också hittat till din blogg! Verkar smart att sätta en deadline, jag hittar hela tiden saker att ändra och kanske skulle fokusera bättre om jag hade ett tydligt mål.
  Hurra för dig och dina 200 sidor!

  • annakeiler skriver:

   Hej Minna! Jag har ju bokat lektörsläsning av Ann så jag ska lämna mitt manus till henne 26 mars. Och då kom vi fram till att jag måste skriva 2 sidor varje dag för att manuset ska hinna bli klart. Ja för mig är det bra att ha en deadline, jag jobbar bäst under press.
   Du börjar jobba snart eller?

 2. minnaulin skriver:

  Börjar 1 mars. Så då får jag samma läge som alla andra, skriva nöjestext på fritiden. Känns okej ändå, jag har ju levt lyxliv i 11 månader!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s