Tänk vad lätt det är att göra research nuförtiden!

Jag skrev mitt förra manus för 20 år sedan. Det blev aldrig någon tryckt bok. En stor anledning var att jag gjorde misstaget förlägga handlingen till 1800-talets Australien. Det var svårt att göra research om en tid och plats man aldrig besökt. Internet hade inte gjort sitt intåg ännu, och för att få information fick jag skicka ett frankerat kuvert till Australiensiska Ambassaden och fick några glassiga resebroschyrer tillbaka.

Men man lär sig av sina misstag! Boken jag skriver nu utspelar sig i nutid i en trakt jag känner väl till – Falun. Och Internet, tänk vad användbart! Jag kan vandra på Faluns gator på hitta.se. Och all annan information man kan önska sig är bara några musklick bort!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tänk vad lätt det är att göra research nuförtiden!

  1. Susanne Ahlenius skriver:

    Internet är fantastiskt. Vilken fin hemsida du har gjort 🙂 Kramiz Suss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s