Flickvänskontraktet nominerad i Storytel Awards!

Jag höll på att trilla av stolen tidigare idag när en författarkollega och vän meddelade mig att min feelgoodroman Flickvänskontraktet är nominerad i Storytel Awards (Stora Ljudbokspriset) i kategorin bästa roman. Ännu gladare och stoltare blev jag när jag såg vilka andra författares böcker som var nominerade! Lilla jag tävlar mot många andra duktiga och populära svenska författare, och med mina utländska förebilder Jojo Moyes, Lucy Dillon och Jenny Colgan. Jag får nypa mig själv i armen för att fatta att det är sant! Känner mig ödmjuk, tacksam, stolt och överlycklig just nu!

Jag vore naturligtvis ännu gladare om du vill lägga din röst på Flickvänskontraktet här: https://awards.storytel.com/se/sv/votings/roman-2019/

Man behöver inte ha Storytel för att rösta. TUSEN TACK!

 

Publicerat i Uncategorized | Märkt , , , | Lämna en kommentar

Flickvänskontraktet kommer i augusti

Äntligen får jag visa det fina omslaget till min nya feelgoodroman Flickvänskontraktet! Vad tycks? 🙂

 

Bokens handling

”Frida är arbetslös och dumpad av pojkvännen och i desperat behov av ett nytt jobb. På ett bröllop i Stockholms skärgård träffar hon sin brors barndomsvän Micke som hon en gång var hemligt förälskad i. Micke erbjuder Frida ett jobb med väldigt udda premisser – att spela hans flickvän på en resa till Grekland med hans hemska släkt. Men Micke är en beryktad casanova och Fridas bror varnar henne. Trots det blir hon nyfiken och hon har inget att förlora. Säkert är ryktet överdrivet och kanske är Mickes släkt inte så hemsk som han påstår?”

Boken kommer som ljudbok och e-bok i augusti och kommer finnas på alla streamingtjänster. På Storytel kan man redan nu spara i bokhyllan om man vill 🙂

Bevaka Flickvänskontraktet på Storytel

Hoppas att ni vill läsa/lyssna! Uppläsaren Gunilla Leining är fantastisk!

 

Publicerat i Uncategorized | Märkt , , , , , , , | 1 kommentar

Förlagsavtal påskrivet

Jag är så glad över att kunna berätta att mitt nya feelgoodmanus kommer att bli utgivet!

I början på februari skrev jag på förlagsavtal med Lind & Co som ger ut boken i formaten ljudbok och e-bok. Jättekul!

Boken är en romantisk komedi som utspelar sig i nutid i Gamla Stan i Stockholm och i Aten, dit Micke bjuder med sin nygamla bekantskap Frida på rätt udda premisser.

Nu pågår arbete med korrläsning och att hitta en titel som ”andas” feelgood. Och att skriva en baksidestext. Inte lätt att koka ner en hel bok till några få rader, där man inte får avslöja för mycket, utan bara berätta så mycket att man väcker läsarens nyfikenhet.

Hoppas att ni vill läsa/lyssna på boken, som vi räknar med kommer ut i sommar. 🙂

Gamla Stan, Stockholm

Gamla Stan, Stockholm

 

Publicerat i Uncategorized | Märkt , , , , , , | 3 kommentarer

Äntligen ljudbok!


Nyckeln till det förflutna ljudobokI slutet av förra året blev jag kontaktad av Printz Publishing som ville göra ljudbok av min debutroman Nyckeln till det förflutna. Självklart tackade jag ja! Min förhoppning är att den ska nå fler läsare … eller snarare lyssnare! Jag vet att det är många som föredrar ljudböcker framför fysiska böcker och e-böcker. Jag som alltid har förespråkat fysiska böcker har till och med själv börjat varva läsandet med att lyssna på böcker, för det finns tillfällen när det inte fungerar att läsa en fysisk bok, men går utmärkt att lyssna på en. Till exempel när man städar, går till bussen eller sitter på motionscykeln. På så sätt hinner man läsa/lyssna på fler fantastiska böcker! Dessutom tar ljudböcker ingen plats och man laddar ner dem genom en knapptryckning. Smidigt!

Imorgon, 7 mars, släpps min bok som ljudbok på Storytel. In och lyssna vettja! Uppläsare är Kajsa Linderholm.

Vad tycks om det nya omslaget till ljudboken? ”Det passar perfekt” var min första tanke när jag såg det första gången!

 

 

Publicerat i Uncategorized | Märkt , , , | 3 kommentarer

Gott Nytt År 2018

Då var det dags för nyår igen. Jag brukar i vanliga fall inte gilla nyår. Jag brukar tycka att det är lite sorgligt att ett till år har gått och aldrig kommer tillbaka. Lite knasigt kanske, för varje dag som går är ju faktiskt en dag som inte kommer tillbaka. Men det är ändå bara på Nyårsafton jag brukar känna att det är lite sorgligt. Men inte i år! Goodbye 2017, så glad att det här året är över och aldrig kommer igen! Det har varit ett förskräckligt år för min del, pga ett dåligt hästköp jag gjorde i början av året, där för min del större delen av 2017, samt mycket pengar och energi gick åt till att ta hand om en oridbar häst samt processa i Tingsrätten. Och än är det inte helt över. Men jag är en erfarenhet rikare, om än en väldigt dyr erfarenhet. Men inget ont som inte för något gott med sig. Det blir ett rafflande manus av detta elände!

Men 2017 hade också en del ljuspunkter. I maj var jag i London på en författarkurs och skrev i en hel vecka. Underbart! Jag håller på med flera manus samtidigt, och minst ett räknar jag med att ge ut under 2018, så det blir ett spännande år.

Jag var också med familjen både på Kreta och i England. Fantastiskt! Sonen åkte iväg till USA som utbytesstudent. Det är såklart väldigt lärorikt och kul för honom. Men det har inte bara varit roliga erfarenheter. En morgon i november vaknade vi upp till ett meddelande från honom om att han ville byta familj, då han inte fick någon mat, fick städa hela tiden, värdmamman hade inga pengar, det bodde diverse märkliga personer i huset (jag besparar er detaljerna) och diverse märkliga husdjur. Värdmamman var nästan aldrig hemma och de visste inte var hon var. Och så vidare. Det är inte roligt att vara på andra sidan jorden när något sådant händer ens 15-åriga son. Efter 2 dagar med samtal och mail till organisationen gick de med på att hämta sonen akut och han fick bo hos 2 olika tillfälliga familjer i ungefär en månad. Men nu har han fått en ny värdfamilj som verkar fantastiska och som han trivs jättebra hos.

Vi har också tagit emot en utbytesstudent från Australien. En riktigt rolig, driven, intresserad och hjälpsam tjej. Så det ångrar jag inte en sekund att vi gjorde! Hon bor hos oss tills i sommar.

En annan kul grej är att mina böcker sålde väldigt bra på julmarknaderna jag ställde ut på och jag vet att Nyckeln till det förflutna låg under många julgranar den här julen. Hoppas att alla nya läsare tycker om boken!

Önskar er alla ett Gott Nytt År och med förhoppning om att 2018 blir ett riktigt fantastiskt år!

/Anna

Publicerat i Uncategorized | Märkt , , , , , , , | Lämna en kommentar

Julmarknader

Två helger i rad har jag och min författarkollega Jenny Jacobsson stått på julmarknader och signerat och sålt böcker. Det känns jättekul att veta att många exemplar av Nyckeln till det förflutna och Över en vinterfika kommer att ligga under julgranar lite varstans om två veckor. Tack alla kunder och läsare som köpt böcker!

Publicerat i Uncategorized | Märkt , , , | Lämna en kommentar

Boksignering

Här packas det för fullt inför boksignering imorgon på Hästens Dag på Värmdö. Stall Sandös Hagar är platsen. Evenemanget pågår mellan 10.00 – 16.00 med hästuppvisningar och marknad. Välkommen om du har vägarna förbi 🙂

Publicerat i Uncategorized | Märkt , , , , , | Lämna en kommentar