Flickvänskontraktet nominerad i Storytel Awards!

Jag höll på att trilla av stolen tidigare idag när en författarkollega och vän meddelade mig att min feelgoodroman Flickvänskontraktet är nominerad i Storytel Awards (Stora Ljudbokspriset) i kategorin bästa roman. Ännu gladare och stoltare blev jag när jag såg vilka andra författares böcker som var nominerade! Lilla jag tävlar mot många andra duktiga och populära svenska författare, och med mina utländska förebilder Jojo Moyes, Lucy Dillon och Jenny Colgan. Jag får nypa mig själv i armen för att fatta att det är sant! Känner mig ödmjuk, tacksam, stolt och överlycklig just nu!

Jag vore naturligtvis ännu gladare om du vill lägga din röst på Flickvänskontraktet här: https://awards.storytel.com/se/sv/votings/roman-2019/

Man behöver inte ha Storytel för att rösta. TUSEN TACK!

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s