Äntligen ljudbok!


Nyckeln till det förflutna ljudobokI slutet av förra året blev jag kontaktad av Printz Publishing som ville göra ljudbok av min debutroman Nyckeln till det förflutna. Självklart tackade jag ja! Min förhoppning är att den ska nå fler läsare … eller snarare lyssnare! Jag vet att det är många som föredrar ljudböcker framför fysiska böcker och e-böcker. Jag som alltid har förespråkat fysiska böcker har till och med själv börjat varva läsandet med att lyssna på böcker, för det finns tillfällen när det inte fungerar att läsa en fysisk bok, men går utmärkt att lyssna på en. Till exempel när man städar, går till bussen eller sitter på motionscykeln. På så sätt hinner man läsa/lyssna på fler fantastiska böcker! Dessutom tar ljudböcker ingen plats och man laddar ner dem genom en knapptryckning. Smidigt!

Imorgon, 7 mars, släpps min bok som ljudbok på Storytel. In och lyssna vettja! Uppläsare är Kajsa Linderholm.

Vad tycks om det nya omslaget till ljudboken? ”Det passar perfekt” var min första tanke när jag såg det första gången!

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Äntligen ljudbok!

  1. minna ulin skriver:

    Vad roligt – grattis!

  2. Ska lyssna på den när jag kommit så långt i min ”Att läsa”-lista.
    /Cecilia Johansson
    http://www.ceciliajohansson.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s