Gott Nytt År 2018

Då var det dags för nyår igen. Jag brukar i vanliga fall inte gilla nyår. Jag brukar tycka att det är lite sorgligt att ett till år har gått och aldrig kommer tillbaka. Lite knasigt kanske, för varje dag som går är ju faktiskt en dag som inte kommer tillbaka. Men det är ändå bara på Nyårsafton jag brukar känna att det är lite sorgligt. Men inte i år! Goodbye 2017, så glad att det här året är över och aldrig kommer igen! Det har varit ett förskräckligt år för min del, pga ett dåligt hästköp jag gjorde i början av året, där för min del större delen av 2017, samt mycket pengar och energi gick åt till att ta hand om en oridbar häst samt processa i Tingsrätten. Och än är det inte helt över. Men jag är en erfarenhet rikare, om än en väldigt dyr erfarenhet. Men inget ont som inte för något gott med sig. Det blir ett rafflande manus av detta elände!

Men 2017 hade också en del ljuspunkter. I maj var jag i London på en författarkurs och skrev i en hel vecka. Underbart! Jag håller på med flera manus samtidigt, och minst ett räknar jag med att ge ut under 2018, så det blir ett spännande år.

Jag var också med familjen både på Kreta och i England. Fantastiskt! Sonen åkte iväg till USA som utbytesstudent. Det är såklart väldigt lärorikt och kul för honom. Men det har inte bara varit roliga erfarenheter. En morgon i november vaknade vi upp till ett meddelande från honom om att han ville byta familj, då han inte fick någon mat, fick städa hela tiden, värdmamman hade inga pengar, det bodde diverse märkliga personer i huset (jag besparar er detaljerna) och diverse märkliga husdjur. Värdmamman var nästan aldrig hemma och de visste inte var hon var. Och så vidare. Det är inte roligt att vara på andra sidan jorden när något sådant händer ens 15-åriga son. Efter 2 dagar med samtal och mail till organisationen gick de med på att hämta sonen akut och han fick bo hos 2 olika tillfälliga familjer i ungefär en månad. Men nu har han fått en ny värdfamilj som verkar fantastiska och som han trivs jättebra hos.

Vi har också tagit emot en utbytesstudent från Australien. En riktigt rolig, driven, intresserad och hjälpsam tjej. Så det ångrar jag inte en sekund att vi gjorde! Hon bor hos oss tills i sommar.

En annan kul grej är att mina böcker sålde väldigt bra på julmarknaderna jag ställde ut på och jag vet att Nyckeln till det förflutna låg under många julgranar den här julen. Hoppas att alla nya läsare tycker om boken!

Önskar er alla ett Gott Nytt År och med förhoppning om att 2018 blir ett riktigt fantastiskt år!

/Anna

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s