Nya böcker på gång

Det var längesedan jag skrev något på bloggen. Det betyder inte att jag har lagt ner skrivandet. Tvärtom, så skriver jag dels på en bok i genren romance tillsammans med en författarkompis. Förhoppningsvis kommer den ut under 2018. Vi har kommit en bra bit på väg och råmanuset är till 3/4 klart. Men jag har fått lägga det åt sidan då ett viktigare bokprojekt måste gå före:

Jag håller på med en bok om en självupplevd mardrömslik historia som jag måste berätta för allmänheten. Det blir som en uppföljare till Nyckeln till det förflutna med ett verklighetsbaserat tema, fast i romanform. Mer om det i nästa blogginlägg!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nya böcker på gång

  1. Pia Widlund skriver:

    Det gäller att prioritera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s