Mycket på gång

Nu händer det mycket här. Inte nog med att jag ska byta jobb på måndag. På författarfronten händer det en hel del också.

Novellantologin Över en vinterfika har release den 3 december. Här kan man läsa pressmeddelandet. Min novell Stjärnklart är med, vilket känns jättekul! Alla novellförfattare ordnar egna bokreleaser med fika. Så jag har ett storbak framför mig! Min bokrelease äger rum 11 december, de som vill är välkomna!

Jag har fått en till novell antagen, i Ariton förlags novellantologi Över en vårfika som ges ut i april. Temat på den antologin är ”Saker vi inte pratar om” och det här är det mest spännande temat hittills tycker jag. Jag ser fram emot att läsa alla berättelser. Min berättelse heter ”Viktiga lögner”.

Som jag berättat tidigare går jag på Jorun Modéns författarkurs avancerad nivå. Två tillfällen har vi haft än så länge med en del hemuppgifter. Roligt, och bra för mig som tvingades skriva ett synopsis för mitt manus. På kursen är det bara kvinnor, vilket inte är ovanligt känns det som. Varför är det så? Det är väl minst lika många män som skriver? Ett av jordens många små mysterier 😉

Önskar alla en trevlig helg, även om jag är ute en dag för tidigt!

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mycket på gång

  1. Låter som att du har många roliga bollar i luften… 😉
    /Cecilia Johansson
    http://www.ceciliajohansson.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s