Längtar till november!

För första gången någonsin längtar jag till november! Idag fick jag nämligen ett ryck och anmälde mig helt spontant till en författarkurs som startar den 7 november.

Kursen är en fördjupningskurs för Jorun Modén och hålls på ett nyöppnat författarcafé i Gamla Stan! Hur galet kul låter inte det!? ”Jaha, men du kan ju redan skriva och har redan gett ut både roman och noveller, behöver du verkligen gå en kurs?” kanske någon tänker. Sant! Men skrivandet är ett hantverk och ju mer man tränar och praktiserar desto bättre blir man på hantverket. Och vad jag just nu också är i stort behov av är en spark i baken för att ta tag i nästa roman. Jag har många påbörjade projekt som jag inte riktigt vet hur jag ska komma vidare med och det hoppas jag få hjälp med på kursen.

Jag tror det finns en plats kvar på kursen om någon är intresserad! Häng på vettja!

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Längtar till november!

  1. MarveW skriver:

    Tack för tips! Där fick jag något att fundera på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s