Två månader kvar till release

Nu är vardagen verkligen igång igen för fullt! Tiden rusar iväg, mitt nya jobb tar mycket tid och energi, allt kommer bli så mycket lättare sen när jag kan det helt och hållet… Men tills dess… Jag kan bara säga att jag somnar ovaggad på kvällarna och att jag inte har skrivit ett ord på manuset på en vecka!

Utöver vardagsbestyren har jag även en 70-årsfest och en begravning coming up.

Något som i alla fall går framåt är novellantologin Över en vinterfika. På Ariton förlags facebooksida kan man läsa mer om alla författare och deras noveller.

Om det är någon som redan nu vill beställa en Vinterfikabok av mig så är det bara att höra av sig. Boken kommer att vara inbunden, rykande färsk och innehålla 33 vintriga noveller om livsförändring. Priset är 170 kr och självklart signerar jag den :-). En bra julklapp kanske?

14484710_10153756236965443_1065295138253329643_n

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s