Knep och knåp med författarpresentation

Jag sitter och finslipar på min författarpresentation (till Över en Vinterfika) som ska skickas in snarast möjligt. Tänk att det ska vara så himla svårt att skriva om sig själv! Jag får lägga tyngden på att presentera novellen tror jag 😉

Utöver författarpresentationen ska också två foton skickas in för att användas till marknadsföring. Jag har ännu inte bestämt om jag ska återanvända ”gamla” foton eller försöka få till några nya. Får i så fall satsa på att göra det på en ”not so bad hair day.” 😉

Romanen jag skriver tillsammans med Susanne Ahlenius tuffar på i sakta mak och vi har ett synopsis och en kapitelplanering vi är väldigt nöjda med.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Knep och knåp med författarpresentation

  1. Pia Widlund skriver:

    Kul att jobba ihop med någon annan och bolla tankar!

  2. Katarina skriver:

    vad spännande, jag är så nyfiken på att få läsa er gemensamma bok! 🙂

  3. Anna Keiler skriver:

    Härligt Katarina, måste ”bara” skriva klart, redigera osv så ha tålamod! Vill läsa din nya också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s