Boktips

När jag var i USA fick jag tips om den här författaren; Rita Mae Brown.

DSC_1328

Är det någon som läst boken eller något annat av författaren? Två av mina amerikanska vänner sa att jag MÅSTE läsa boken, så jag fick den. Har dock inte hunnit börja än. Den ser lite trist ut, tycker jag, och det är inte en bok jag hade lagt märke till i bokhandeln. Där ser man vad omslaget är viktigt! Jag återkommer med vad jag tyckte om boken när jag hunnit läsa den.

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Boktips

  1. Katarina skriver:

    Nej, den eller henne har jag aldrig hört talas om, men den ser å andra sidan ganska gammal ut. Och har hon co-writat den med sin katt eller? 😀 😀 😀 Du MÅSTe berätta hur den var! 😀 Lova?

  2. Anna Keiler skriver:

    Jag lovar att jag ska berätta hur den var. Ja den ser rätt gammal ut. Ser så tråkig ut att jag inte ens har velat börja på den än!! Men jag ska…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s