20 kartonger med böcker

Ledsen att jag inte hinner skriva så mycket på bloggen nuförtiden. Jag inväntar lugnet och tiden som aldrig infinner sig! Nu är jag mitt uppe i en flytt – igen. Känns som jag har varit det i 2 år sedan vi flyttade till Falun. Nu flyttar vi ifrån Falun tillbaka till Värmdö. När allt är i ordning där hoppas jag att lugnet ska infinna sig så att jag hinner skriva och blogga och läsa andra bloggar. Förutsatt att vi löser frågan med wifi i nya huset, vilket inte är gjort ännu.

Den senaste tiden har varit turbulent: Min häst bröt benet och fick avlivas akut, fruktansvärt 😦 och så allt som behövde göras i samband med det. Jag har sagt hejdå till jobbet på Proxident. Och fått nytt jobb på Aon i Stockholm. Barnen har slutat på sina fantastiska skolor i Falun (sorgligt). Husförsäljning och en himla massa husvisningar i samband med det har gjort att det känns som jag har städat oavbrutet. Och packat och haft loppis. Jisses vad mycket grejer man har! Bland annat ca 20 kartonger med Nyckeln till det förflutna som jag fick hem från förlaget när mitt kontrakt gick ut. Vad i helskotta ska du göra med böckerna? frågade min man. Tyvärr har jag inget svar på det. De får följa med i flytten så hoppas jag att jag hittar en lösning på det framöver.

Nu ska jag fortsätta packa!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till 20 kartonger med böcker

 1. Katarina skriver:

  Vad hemskt sorgligt med din fina häst 😥 förstår verkligen sorgen, har varit där själv, om än inte med egna hästar.
  Men hurra för att du kommer tillbaka till Stockholm igen, har saknat dig här 🙂

 2. Hej!
  Hoppas flytten går bra!
  Själv skriver jag på mitt råmanus till min andra bok. Har en del pyssel där.
  Ha det gott!
  /Cecilia
  http://www.ceciliajohansson.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s