Novell i Allas

9197_10154219496144156_6985978385854004604_nMin novell En på miljonen är med i Allas nr 12 som kommer ut i butik imorgon den 17 mars. Det här är min veckotidningsdebut och jag är jätteglad att novellen blev publicerad! Det är ganska exakt ett år sedan jag skrev novellen och skickade in till Allas novelltävling. I författarbranschen får man inte ha bråttom!

Jag har hört att veckotidningar kan ta sig friheten att byta titel på novellerna de får in. Men min heter fortfarande En på miljonen 🙂

12311269_10154219511384156_3916364655098764259_nJag är riktigt nöjd med illustrationen som novellen har fått. Så fin och passande! Först tyckte jag det var konstigt att tjejen, Malin, har på sig en vit klänning på illustrationen, eftersom jag hade skrivit att hon har en marinblå kjol på sig. Men vid närmare eftertanke kom jag på att jag hade strukit det för att spara tecken, då jag var tvungen att korta ner novellen för att inte överskrida maxlängden… Det är bara i mitt huvud hon fortfarande har en marinblå kjol, inte i texten 🙂

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Novell i Allas

 1. Susanne skriver:

  Bra jobbat!

 2. CharlotteC skriver:

  Grattis till din tidningsdebut – måste kännas hur kul som helst! Jag hoppas att du firar som sig bör!? 😛

 3. Katarina skriver:

  Vad härligt, grattis! Ska köpa den så jag får läsa 🙂

 4. Eva-Lisa skriver:

  Stort grattis och bra jobbat! 🙂

 5. Jag funderar också på att skriva en novell till en tidning, men vet inte vad jag ska skriva om. Får fundera på det. 😉

  • Anna Keiler skriver:

   Jag gör det 🙂 När det gäller veckotidningar är det ju lite styrt/begränsat vad det får handla om. Men det är nästan lättare när det finns lite regler att förhålla sig till! Lycka till!

 6. Pia Widlund skriver:

  Va kul, grattis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s