Romancemanus

I helgen går startskottet till mitt och Susanne Ahlenius gemensamma manus i genren romance. Fast vi har redan tjuvstartat lite med med planeringen; skissat på karaktärer, bestämt vem som ska skriva vad, samt var och när handlingen ska utspela sig. Men i helgen sätter vi fart på riktigt, var och en på sitt håll (Falun resp. Värmdö) men i tätt samarbete ändå. Det ska bli så spännande, och jag har inte skrivit tillsammans med någon sedan jag gick på gymnasiet och jag och en kompis skrev vartannat kapitel i en roman som utspelade sig i Australien på 1800-talet. Det manuset har jag fortfarande kvar, och kanske dammar jag av det efter romancemanuset. Så mycket att skriva, så lite tid!

Trevlig helg på er!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s