Testläsning

Den här veckan ska jag få äran att testläsa ett manus åt en författarkompis. Det är alltid spännande och lärorikt att läsa andras manus. Jag har en vecka på mig, det kommer att bli tight att klämma in det i mitt liv. Men det ska nog gå. Jag får väl helt enkelt sova lite mindre! Nu hoppas jag bara att jag inte blir smittad av sonen som tycks ha åkt på influensan :-(.

Nya novellen är nu inskickad så nu är det bara att vänta på svar, men det lär nog dröja som det alltid gör med manus. Kommer man någonsin att vänja sig vid denna väntan?

Förresten, novellen som Allas veckotidning köpte av mig kommer att publiceras i nr 12 av tidningen, har jag fått veta. Novellen heter ”En på miljonen” men jag har hört att tidningarna ibland byter titel på noveller, så det återstår att se om den heter något annat i tidningen.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Testläsning

  1. Katarina skriver:

    Härligt, grattis (igen!). Är det en veckotidning du skickat in den nya till, eller en ny novellsamling?

  2. Katarina skriver:

    PS det är en bra titel tycker jag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s