Tidsoptimist!

Vill minnas att jag förra veckan skrev ett inlägg om att jag hade fyra timmars skrivtid tillgodo och skulle skriva några noveller under den tiden. Noveller. Plural. Minst två alltså. Vilken tidsoptimist jag är. Visserligen är jag mest effektiv under tidspress men det finns ju gränser. Det jag hann göra var att redigera en redan skriven novell som ”legat till sig” lite. Och efter det har jag redigerat den tre gånger till. Men NU är den klar. Helt klar. Förutsatt att jag inte läser novellen igen för då kommer jag vilja ändra igen. Och eftersom jag har läst den så många gånger nu så är jag så trött på den att jag tycker den är jättedålig och skitfjantig. Men imorgon skickar jag i alla fall iväg den till en veckotidning så får jag väl så småningom veta huruvida de tycker att den är bättre än vad jag tycker just nu! Godnatt!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tidsoptimist!

  1. Eva-Lisa skriver:

    Jag håller tummarna för att de gillar din novell och bra jobbat ändå! Jag hade nog inte heller fått mycket skrivet om jag varit där 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s