Äntligen skrivtid!

Befinner mig på semester på Teneriffa! Härligt att slippa mörker, kyla och is i en vecka. Härligt att se solen och känna doften av gräs och blommor! Och nu ska jag faktiskt unna mig lite skrivtid för resten av familjen har åkt iväg på fisketur, och det är inget för mig. Det är skriva däremot så nu ska jag sätta full fart med lite noveller. Jag har 4 timmar på mig. Det är inte mycket men jag jobbar bäst under press. Och jag måste säga att man blir mer inspirerad av att befinna sig i en fantastisk miljö 🙂 12645037_10154128899249156_1322858461769829093_n

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Äntligen skrivtid!

  1. Åh vad underbart! Jag längtar också efter sol och värme 🙂 Lycka till med skrivandet!

  2. Eva-Lisa skriver:

    Håller med Anna! Jag längtar också efter sol och värme. Massor med pepp till skrivandet! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s