God fortsättning

Jag har slutat med nyårslöften för att jag sällan håller dem. Istället för ett löfte är det istället min förhoppning att jag under det här året ska färdigställa ett manus. Inte minst krävs det en hel del tid för det, vilket tyvärr är en bristvara och jag har inte skrivit på länge. Men det är inte tidsbrist som gjort att jag inte skrivit något på sistone, utan snarare att den minst sagt märkliga bokbranschen gjort mig lite blasé. Men nu är det dags att ta tag i skrivandet igen och om inte annat så ska jag skriva för att jag tycker det är kul. Jag har både påbörjade noveller och romaner, men även en idé till en ny roman så vi får se vad det blir jag startar med. Ska klura lite till på den nya idén. Det kan bli bra!

Har ni några skrivrelaterade nyårslöften?

Önskar alla en god fortsättning på 2016!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till God fortsättning

 1. Jag skippar också löften och satsat helhjärtat på mål inför det nya året. Och 2016 är året som mitt manus ska bli bok, det ska jag se till 🙂

 2. CharlotteC skriver:

  Härligt att du ska försöka komma igång med skrivandet igen!!! Visst är bokbranschen märklig, jag står ju precis intill randen av den nu och vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig (antar att hemligheten ligger i att inte förvänta sig ngt alls? :P). Du som är erfaren – har nu några tips innan jag kastar mig utför stupet helt? 😀

 3. Anna Keiler skriver:

  Tack Charlotte. Erfaren vet jag inte om jag kan kalla mig än:-). Men den lilla erfarenhet jag har är att det är mer jobb att vara författare än att ”bara” skriva böcker. Marknadsföring är den största och svåraste biten så det gäller att ha turen att hitta ett förlag som har den möjligheten. Men det tror jag du har gjort :-). Lycka till med din bok, jag ser fram emot att läsa den!

 4. minna ulin skriver:

  Bra Anna! Det gäller att komma ihåg varför man började skriva och hitta den där glädjen igen. Jag har också mål vad gäller skrivandet men inga löften. I år siktar jag på att få klart manus 2. Känns ju lätt att säga den 2 januari. Kram på dig!

 5. Katarina skriver:

  Härligt Anna! Jag önskar dig ett gott nytt skrivår och om du vill ha en peppkompis kanske vi kan stötta varandra längs vägen? Jag skulle iaf behöva en… 🙂

 6. Eva-Lisa skriver:

  Heja dig, Anna! 🙂
  Jag ger inte heller några löften längre, så vi får se vad det blir i år. Håller så många valmöjligheter öppna som jag kan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s