Om hur det är att vara författare idag

Som författare ska man inte bara vara bra på att skriva. Man måste även vara ute och synas och höras och vara med på allt. Lägga en hel del tid och pengar på att vara ute och marknadsföra sig för att överhuvudtaget sälja några böcker. Författare ska alltså inte bara vara bra på att skriva, utan även på marknadsföring. Om det skriver Katarina på sin blogg ”The Writeful Blog”.

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Om hur det är att vara författare idag

 1. Pia Widlund skriver:

  Jag håller fullständigt med. Man får boka och fixa med allt själv. Det gäller att ha både kontakter och kontanter. Imorgon ska jag signera på en julmarknad. Ringt och bokat själv. Julmust, muggar och godis inköpt och ikväll ska jag stryka bordsduk och klänning. Om en och en halv vecka ska jag vara på ett Rotarymöte, inbokat av mig själv. Blod, svett och tårar.. och en hel del glädje också förstås.

  • Anna Keiler skriver:

   Bra jobbat Pia. Hoppas att det lönar sig och att du säljer bra. De gångerna är det kul och man känner att det är värt besväret! Lycka till 🙂

 2. Jag är inte riktigt lika framåt. Vill inte tränga mig på utan blir hellre tillfrågad, om att vara med. Känns som att bemötandet gentemot mig blir bättre då.
  /Cecilia
  http://www.ceciliajohansson.nu

  • Anna Keiler skriver:

   Jag är inte heller sådan som person, tycker det är jättejobbigt att tränga mig på. Det är väl därför jag har hela förrådet fullt med osålda böcker, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s