Färdigskriven novell

Då var novellen i stort sett färdigskriven. Novellen jag hade tänkt skicka in som bidrag till ett förlags novellantologi. Men när jag läste villkoren för antologin lite noggrannare ångrade jag mig. Så nu får jag hitta på något annat att göra med novellen. Förslag emottages tacksamt 🙂 Skicka till ett e-boksförlag eller veckotidning kanske? Eller spara tills rätt tillfälle dyker upp. Vi får se.

Önskar er alla en trevlig söndagskväll! Själv ser jag fram emot att Allt för Sverige börjar igen!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Färdigskriven novell

 1. Eva-Lisa skriver:

  Jag tycker att du ska skicka in den om den passar i någon annanstans 🙂 Annars kan du förstås spara den också till något tillfälle där det anordnas en ny tävling som du hellre vill skicka till 🙂

 2. Katarina skriver:

  Härligt, bra jobbat!! 🙂 Ja, du kanske hittar någon annanstans att skicka den till, eller ge ut den på egen hand som novell. 🙂 Det dyker alltid upp något. 🙂

  • Anna Keiler skriver:

   Det gör det nog. Tänker i alla fall inte lägga flera tusen kr på att få den publicerad. Det ska inte behöva kosta pengar om man inte har möjlighet att tjäna pengar eller åtminstone få tillbaka det man lägger ut. Då får det va! Jag kanske ger ut den själv 🙂 Tack för pepp.

 3. Jag funderade på att skriva ett bidrag till samma antologi, men det där var något som fick mig att dra öronen åt mig också så jag hann aldrig komma så långt att jag började skriva. Tycker det skaver när de förväntar sig att 30 novellförfattare ska betala tusen kronor bara för att få vara med och sedan förbinder sig att köpa böcker för samma summa utan att få någon del alls av vinsten.
  Tycker absolut att du ska försöka få novellen publicerad någon annanstans! Lycka till 🙂

  • Anna Keiler skriver:

   Vad skönt att höra att du kände likadant Anna. Jag började undra om det var mig det var fel på som tyckte det kändes fel att betala allt det där utan någon som helst möjlighet till någon vinst. Så var det inte första året när jag var med. Och du var väl med andra året och då var det inte heller så? Det är kul att bli utgiven men inte till vilket pris som helst! 🙂

 4. Anna Hansson skriver:

  Skicka in till en veckotidning om du tror att den kan passa! Det är alltid roligt om man kan tjäna något på det man skrivit, även om det kanske inte motsvarar tiden man lagt ner alltid.

 5. chilahdante skriver:

  Själv lägger jag ut mina (superkorta och aningens skumma:)) noveller på min blogg. Men jag har i åtanke att skapa en egen novellantologi när jag skrivit tillräckligt många. Får se om något förlag är intresserat, det är ju inte det lättaste, att få ett förlag på kroken, vare sig det gäller romaner eller noveller (tro mig, jag kämpar för fullt med detta).

  • Anna Keiler skriver:

   Vad roligt att du hittat till min blogg. Jag ska titta in på din också. Ja, tanken har slagit mig att man kan lägga novellerna på bloggen/hemsidan, vi får se. För som du säger är det inte det lättaste med förlag!

   • chilahdante skriver:

    Ja! Gör gärna det. Det är dock en salig blandning noveller, mat och vardagsgöromål:).

   • Anna Keiler skriver:

    Låter som en bra blandning!

   • chilahdante skriver:

    Det tyckte jag med när jag satt och klurade på vad förutom mitt skrivande jag ville blogga om. Kul att läsa om andras skrivande också, det är verkligen inte lätt att slå sig fram…

   • Anna Keiler skriver:

    Nej det är inte lätt. Man får påminna sig om att man skriver för att det är kul i första hand. Sen är det såklart också kul att bli utgiven och läst. Bra idé att blogga om fler saker än skrivande, så har man kanske alltid något att blogga om 🙂

   • chilahdante skriver:

    Ja, det måste man nog göra. Men så skönt det hade varit att kunna försörja sig på sitt största intresse…
    Av någon anledning vill jag gärna skriva något litet varje dag, då underlättar flera ämnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s