Kul uppdrag

Jag fick idag förfrågan från sonens skola om jag kan komma till skolan och berätta om skrivande. Inte bara för klass 5 som han går i, utan även för klass 4 och 6. Självklart tackade jag ja utan att blinka. Jag tycker det är jättekul att de frågar! Och även om jag inte hade tyckt det så hade jag sagt ja, för det är så jag är, vill vara alla till lags och har svårt att säga nej. Vet att många andra författare tar betalt för sådana skolbesök (eller många på mitt förlag i alla fall) men det har jag inte mage att göra. Tar jag betalt känns det som om de kan förvänta sig ett proffs. Och det vill jag inte kalla mig efter att ha gjort 3 liknande skolbesök i min andra sons klass vid olika tillfällen. Jag ser det som en kul grej och en övning, alltid lär jag mig något och förhoppningsvis kan jag inspirera några elever till att vilja skriva en bok. Wish me luck!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kul uppdrag

  1. Kul att få uppdrag… 😉
    Själv tänker jag inte ge den tjänsten innan jag vet hur det går med den boken jag håller på att skriva nu.
    /Cecilia
    http://www.ceciliajohansson.nu

  2. Anna Keiler skriver:

    Fast oavsett hur det går med din bok så vet du förmodligen mer om skrivande än många andra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s