Kul med feedback

Det är så roligt när läsare hör av sig och berättar vad de tycker om det man skrivit. För det mesta är det positiv feedback och det är ju extra kul. Kan vara så att de som inte gillar min bok inte säger något alls och de som tycker den är bra berättar det. För alla gillar inte alla böcker, så är det bara.

Men i alla fall så skrev en läsare så här igår:

”Hej Anna! Ville bara tacka för bra läsning. Satt på tåget idag på väg hem och bara levde mig in i boken. Fantastiskt att ha en sådan egenskap/förmåga att skriva. Läser gärna mer av dig.”

Det där sista ”läser gärna mer av dig” gör att man önskar att man hade en till färdig bok. Jag borde ha haft det nu, det är nästan två år sedan Nyckeln till det förflutna kom ut. Novellantologier där man skrivit en av novellerna verkar inte smälla lika högt som en roman. Så nu är det verkligen dags att öka skrivtempot. Har ju så förbaskat lite tid bara. Hur man än prioriterar så är det en hel del som måste gå före skrivandet. Men TV-tittande är definitivt inte en så’n grej. Och inte heller att facebooka eller skriva blogginlägg (hmm…)

Men jag ska i alla fall skriva ihop en novell och skicka in till den Ordberoende förlags tredje del av Älskanoveller. Den har temat ”Saknad” vilket låter ganska tungt och det är inte riktigt min grej, men nu har jag ju kommit på en så’n bra idé och då är det bara att köra.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Kul med feedback

 1. annahelgesson skriver:

  Lycka till! ☺

 2. Anna Keiler skriver:

  Tack Anna 🙂

 3. Eva-Lisa skriver:

  Håller tummarna för att novellen kommer med! 🙂
  Sådana där läsarbrev är nästan roligare än recensioner, tycker jag. Sen tror jag också att även de som gillar boken kanske inte alltid hör av sig och berättar det. Så det finns säkert många där ute som gillat din bok, men som inte sagt något också 🙂

  • Anna Keiler skriver:

   Ja så är det säkert. Det är bara gå till sig själv, innan man själv skrev så skulle man ju inte kommit på tanken att ta kontakt med en författare vars bok man läst och tyckte var bra.

   • Eva-Lisa skriver:

    Precis. Jag tror de flesta (även de som gillar och väntar på nästa bok) inte tänker tanken att höra av sig till författaren. De är kanske oroliga att de stör, så det tar mer tid av författaren och nästa bok dröjer 🙂

 4. Pia Widlund skriver:

  Underbart med positiv feedback, jag hoppas jag kommer att få några kommentarer om Första given snart!

 5. Alltid skoj med feedback på det man gör. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s