Reportage i lokaltidning

För en knapp vecka sedan blev jag intervjuad av lokaltidningen Annonsbladet om mitt skrivande. Här är resultatet 🙂 En helsida!

WP_20150928_17_52_32_Pro

Länk till den digitala tidningsversionen, se sidan 10.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Reportage i lokaltidning

 1. Eva-Lisa skriver:

  Vilken bra artikel! 🙂 Tänkte på det där du sa om att det krävs mycket research om en berättelse ska utspela sig utomlands och att du därför valde att flytta karaktärerna till Sverige. Jag tänker i exakt samma banor i Limboserien. Det var när vi bodde i USA jag fick uppslagen och idéerna till karaktärerna, men jag tror inte att jag hade kunnat skriva böckerna på ett trovärdigt sätt om jag förlagt handlingen där, trots att vi bodde där flera år. Man måste nästan ha bott i ett annat land betydligt längre än så, för att få med rätt känsla, tror jag 🙂 Som tur är finns det ett enklare sätt och det är att flytta karaktärerna till ett land som man väl känner till 🙂 Och det funkar ju lika bra.

  • Anna Keiler skriver:

   Tack. Ja, det är ju så otroligt mycket detaljer man måste kolla upp om man skriver om ett annat land. Som man automatiskt vet om Sverige för att man bor här. Kulturella skillnader inte minst, och så hur polisen arbetar och hur det funkar om man hamnar på sjukhus osv. Never ending research!

 2. Grattis! Jättefint reportage 🙂

 3. Härligt när det man gör uppmärksammas! 😉

 4. Katarina skriver:

  Härligt, grattis till kul och personlig intervju. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s