Tidningsintervju

Igår blev jag intervjuad av en lokaltidning om mitt skrivande, i samband med att Över en Höstfika släpptes. Jag var lite nervös innan men reportern var jättetrevlig och lättsam så intervjun gick bra. Tidningen kommer ut redan i helgen. GULP! Skäckblandad förtjusning…

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Tidningsintervju

 1. Vad kul! Du får länka om den kommer ut på nätet 🙂

 2. Eva-Lisa skriver:

  Verkligen jätteroligt! Om du inte kan länka kan du kanske scanna eller fota artikeln och lägga ut här? Vore skoj att läsa 🙂

  • Anna Keiler skriver:

   Ja roligt. Tidningen ska delas ut lördag/söndag beroende på område. Men jag har inte fått den än, brukar komma på måndagar till oss. Så nu har flera på jobbet läst men inte jag! Fotar reportaget ikväll om jag har fått tidningen då. Gah!

   • Eva-Lisa skriver:

    Haha, så där har det varit för mig också ibland. Alltså att jag är den sista som får läsa 🙂
    Härligt! Ser fram emot det! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s