Fullspäckad lördag!

AnnaPå lördag är mycket som händer. Då ska jag nämligen först delta som utställare på Hästens Dag på Siggesta Gård på Värmdö mellan kl 11.00-15.00. Gillar man hästar och är i närheten är evenemanget ett måste! Allt från rasparad, dressyruppvisning, ponnyridning och westernshow står på programmet. Det blir också flera seminarium och dessutom många utställare med hästrelaterade produkter, och där tyckte jag att min bok Nyckeln till det förflutna passade in 🙂 Kom gärna och säg hej om du har vägarna förbi!

Sedan har jag en timme på mig att packa ihop och köra till Sollentuna för kl 16.00 – 18.00 är det bokrelease för novellantologin Över en höstfika där min novell ”Förvirrad farmor fikar” är med. Boken ges ut av Ariton förlag och releasen äger rum på Wayne’s Coffee i Sollentuna Centrum och är öppen för alla som vill komma. Hoppas vi ses!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fullspäckad lördag!

  1. CharlotteC skriver:

    Vad kul att det händer massor! Låter ju supersmart att ställa ut på en hästtillställning, det passar ju din bok perfekt till! Hoppas båda eventen går toppen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s