Signering på lördag

Även fast jag inte skriver så ofta på bloggen så händer det en del runt skrivandet. Efter en härlig vecka i Turkiet med 38 graders värme (!) så är jag tillbaka i regniga Sverige igen. Men regn är bra skrivarväder så det är synd att klaga 😉

Mitt manus har nått milstolpen 50.0000 ord. Men just nu har jag tagit en paus från det då jag inte riktigt vet hur jag ska gå vidare. Jag ska klura lite.

Har hittat en rolig novelltävling som jag ska försöka knåpa ihop nå’t till under tiden…

På lördag ska jag göra ett nytt försök att signera böcker på Falu Ridklubbs tävlingar. Sist fick jag ju ställa in signeringen för att det ösregnade. Vädret ser väl inte så lovande ut denna gång heller men Falu Ridklubb lovat att jag ska få stå i ett partytält om det regnar, så den här gången ska inte vädrets makter få sätta käppar i hjulet!

Den 15 augusti ska jag delta som utställare och signera på Hästens Dag på Siggesta Gård, Värmdö, det ser jag fram emot! Och lite senare samma dag är det bokrelease för novellantologin ”Över en höstfika” som ges ut av Ariton Förlag. Min novell heter ”Förvirrad farmor fikar”.

Vad gör ni i sommar?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Signering på lördag

  1. Pia Widlund skriver:

    Jag har redigerat och läst böcker!

  2. Eva-Lisa skriver:

    Jag hinner inte med så mycket annat än valparna och i de få pauser jag har från dem gäller städning och redigering. Men snart hoppas jag att mitt liv ska återgå till det mer normala 🙂 Hoppas du får en fin signeringsdag på Värmdö!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s