Testpilot ;-)

De närmsta kvällarna lägger jag mitt eget manus åt sidan då jag har fått äran att testläsa en kollegas manus. Det är både roligt och lärorikt, eftersom man tvingas tänka till på vad och varför något behöver förbättras, och varför man tycker något annat är extra bra. Alla vi som skriver vet att man blir hemmablind och behöver någon annans ögon och tankar ibland. Och mitt eget manus mår nog bra av att vila några dagar. Då hinner jag kanske sakna det lite 🙂 Win-win alltså!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Testpilot ;-)

  1. CharlotteC skriver:

    Jag testläste för första gången nyligen och kan bara hålla med – man lär sig verkligen massor! Dels ser man de brister man själv brukar ha men också hur författaren har löst problem på andra sätt än man skulle ha gjort själv. Mycket givande!!!

  2. Pia Widlund skriver:

    Jag skulle vilja testläsa mer men har inte fått den möjligheten. Som Charlotte skriver så lär man sig massor!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s