Signering inställd pga regn

Enligt SMHIs väderprognos så sent som i går kväll skulle det inte regna mellan 9-14 i Falun idag. Men se det gjorde det. Vräkte ner faktiskt. Allt stod packat i hallen inför signeringen men det var bara ge upp. Stå utomhus med ett gäng böcker i regn är ingen bra idé. Jag får hoppas att det är bättre väder nästa gång Falu Ridklubb anordnar tävling, nämligen den 24 juli. Då gör jag ett nytt försök!

Dagen blev ändå ganska trevlig, trots regnet. Gjorde en liten utflykt till Leksand med familjen och blev bjuden på Mors Dags-brunch på en jättemysig restaurang. Sedan visade det sig att det var Medeltidsmarknad och tornerspel i Leksand så vi gick och tittade på det. Regnet hängde i luften men just den timmen var det bara ett lätt duggregn!

11392951_10153658353899156_3776131769033416249_n

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Signering inställd pga regn

  1. Manuskt skriver:

    Det där vädret alltså… Skönt att du fick EB bra dag och bättre lycka i juli!

  2. Anna Keiler skriver:

    Tack för översättningen, jag gissade det.

  3. Eva-Lisa skriver:

    Älskar tornadospel! 🙂 Dock ej regn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s