Bokrelease på fredag

På fredag är det dags för bokrelease! Då är det Frida Andersson Johansson som släpper sin debutbok Dränkt. Den ser jag verkligen fram emot att läsa eftersom jag har följt Fridas blogg i flera år, sedan tiden då jag själv satt och skrev på Nyckeln till det förflutna.

Dessutom ska det bli väldigt kul att träffa alla skrivarkompisar igen. Det blir alldeles för lite av den varan nu när jag bor i Falun. Men helgen efter det, nämligen 21 mars, då är det i Falun det händer! Då är det nämligen dags för Bokmässan Dalarna där jag är en av utställarna.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bokrelease på fredag

  1. Manuskt skriver:

    Hurra! Och vi får ses två helger i rad 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s